نوشته شده توسط : brezzers

'رامین حشمت' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مبتلایان به دیابت باید به شست و شوی منظم پای خود توجه داشته باشند و از معاینه مداوم غفلت نكنند.

وی خاطر نشان كرد: مبتلایان به دیابت باید از خشكی پای خود جلوگیری كنند و كفش های مناسب بپوشند.

معاون پژوهشی پژوهشكده علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشكی تهران به دیابتی ها توصیه كرد كه از آسیب ها و صدمات ناشی از كار و تصادف، پیشگیری كنند تا مبتلا به زخم پا نشوند.

حشمت تاكید كرد: اگر مبتلایان به دیابت عارضه ای در پای خود مشاهده كردند در اولین فرصت باید به پزشك مراجعه كنند.

وی ادامه داد: بیماران دیابتی در ایام مسافرت، قند خون، فشار خون و چربی خون خود را به طور منظم كنترل كنند.

معاون پژوهشی پژوهشكده علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشكی تهران یادآور شد: بی توجهی به زخم پای دیابتی می تواند منجر به قطع عضو شود.

اجتمام ** 9185*



:: برچسب‌ها: شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 501
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، ملی پوشان وزنه برداری ایران بعد از پشت سر گذاشتن یك هفته تعطیلات نوروزی، تمرینات خود را زیر نظر كوروش باقری و جورج زالای مربیان تیم های بزرگسالان و جوانان آغاز كنند.

در میان حاضران در اردو، آمادگی سعید محمد پور، سجاد بهروزی و نواب نصیر شلال كه در تعطیلات نوروزی تمرینات خود را در كمپ تیم های ملی ادامه دادند، بهتر از سایر ملی پوشان است.

ملی پوشان تیم ملی وزنه برداری بزرگسالان ایران خود را برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا كه در روزهای دوم تا دهم اردیبهشت ماه امسال در شهر یونگ تانگ كره جنوبی برگزار می شود، آماده می كنند.

همچنین وزنه برداران جوان كشورمان در روزهای 20 تا 30 اردیبهشت ماه آینده در سی و هشتمین دوره پیكارهای وزنه برداری جوانان جهان در گواتمالا شركت خواهند كرد.

این تیم سال گذشته برای نخستین بار به مقام قهرمانی جوانان جهان دست یافت و این بار برای دفاع از عنوان سال گذشته خود راهی آمریكای مركزی می شود.

9122**1440



:: برچسب‌ها: زن ,
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش ایرنا، خانم 'فردوس عاشق اعوان' در این مراسم كه در موزه 'لوك ورثه' اسلام آباد برگزار شد، افزود: خط انتقال گاز ایران به پاكستان برای حل بحران انرژی در كشور ضروری است و راه اندازی این پروژه به توسعه صنایع كشور و اشتغال نسل های آینده پاكستان كمك شایانی خواهد كرد.

وی با اشاره به اینكه ایران و پاكستان توافقات نهایی برای به ثمر رسیدن این پروژه عظیم را در سال 2014 انجام داده اند، افزود: كشورش تمام تلاش خود را در راه اجرای این پروژه حیاتی انجام خواهد داد و هرگونه فشار خارجی بر این پروژه را خنثی می كند.

وزیر اطلاعات و رسانه پاكستان با تاكید بر اینكه كارشناسان انرژی برای تسریع در اجرای این پروژه مهم تاكید دارند، گفت: پاكستان با بحران شدید انرژی روبروست و گاز ایران تضمین كننده رفع این كمبود و بحران سوخت و انرژی كشور ما خواهد بود؛ به گونه ای كه دولت نیز حمایت كامل خود را از این پروژه اعلام كرده است.

عاشق اعوان درباره اعمال فشار از سوی كشورهای غربی به ایران گفت: دو كشور ایران و پاكستان روابط نزدیك و خوبی با یكدیگر دارند و پاكستان نیز فشارهای وارده بر ایران را درست نمی داند.

وی با بیان اینكه كمبود گاز و برق بر اقتصاد و صنایع پاكستان تاثیر منفی گذاشته است، تصریح كرد: دولت، مردم و رسانه ها از انتقال گاز و برق از ایران اتفاق نظر دارند و هرگونه فشار را مردود می دانند.

منابع خبری محلی پاكستان به نقل از وزارت نفت و منابع طبیعی این كشور اعلام كردند: نقشه برداری مسیر 781 كیلومتری خط لوله گاز ایران - پاكستان از سواحل مكران تا نواب شاه ایالت سند در خاك این كشور، تا پایان ماه میلادی جاری ﴿ھفته دوم فرودین ماہ﴾ به پایان می رسد.

براساس قرارداد موسوم به خط لوله صلح میان دو كشور ، قرار است ایران از فروردین ماه 1393 (2014 میلادی) روزانه 21 میلیون و 500 هزار مترمكعب گاز و سالانه 8/7 میلیارد مترمكعب گاز طبیعی به پاكستان صادر كند.

این خط لوله در خاك ایران از استان های بوشهر، جنوب استان فارس، هرمزگان، كرمان ، سیستان و بلوچستان عبور می كند.

آساق ** 1095**1597



:: برچسب‌ها: فلوریدا , سقوط ,
:: بازدید از این مطلب : 497
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

احمدی‌نژاد: ناتو باید به افغانستان غرامت بپردازد

احمدی نژاد امروز در همایش همکاریهای اقتصادی منطقه‌ای برای افغانستان در شهر دوشنبه همچنین گفت، ناتو عامل اصلی بحران افغانستان است.

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

رئیس جمهوری ایران خواستار خروج سریع نیروهای خارجی از افغانستان و پرداخت غرامت از سوی دولت‌های عضو ناتو به این کشور شد.

محمود احمدی‌نژاد این مطلب را روز دوشنبه ۲۶ مارس در همایش پنجم همکاری‌های اقتصادی منطقه‌ای در امور افغانستان، در کاخ سامان در شهر دوشنبه ابراز داشت.

وی گفت: "برای جبران خسارات وارده از ناحیه نظامیان خارجی به مدت ۱۰ سال، سالانه باید ۲۵ درصد هزینه حضور نظامی نیروهای ناتو در افغانستان و یا حداقل ۵ درصد بودجه نظامی کشورهای عضو ناتو در اختیار دولت افغانستان قرار بگیرد."

آقای احمدی‌نژاد همچنین گفت که خروج نیروهای خارجی از افغانستان برای تأمین استقلال این کشور زمینه فراهم خواهد ساخت.

وی خطاب به نیروهای خارجی گفت : "بدون هر گونه تحمیل و دخالت بیشتر اجازه دهند، دولت و ملت افغانستان حاکمیت ملی خود را به طور کامل اعمال کنند. مطمئن باشند، با رفتن آن‌ها جریان مواد مخدر و تروریسم هم رو به نابودی خواهد رفت."

به گفته رئیس جمهوری ایران، بدون تردید، دولت افغانستان و مردم افغان قادرند دولت خود را بخوبی اداره کنند. وی علت اصلی بحران افغانستان را "سیاست‌های توسعه‌طلبانه ناتو و دولت‌های عضو آن" خواند و گفت، تا زمانی که این سیاست‌ها برقرار است، اصلاح وضع مشکل خواهد بود.

آقای احمدی نژاد از دولت‌های عضو ناتو، به ویژه آمریکا، دعوت کرد که "سیاست خصمانه" خود علیه ملت‌ها را تغییر دهند.

به گفته وی: "این به نفع خود آن‌هاست. دوره امپراتوری‌ها به پایان رسیده است. کسانی که از تاریخ عبرت نگرفتند، مجازات خواهند شد."

هنگامی که آقای احمدی‌نژاد این سخنان را ایراد می‌کرد، هیئت آمریکایی حاضر در کنفرانس مسائل افغانستان، در اعتراض به این سخنان سالن را ترک کردند.



:: برچسب‌ها: د , موزه ,
:: بازدید از این مطلب : 723
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فرانسه، این درگیری روز دوشنبه میان اعضای قبیله توبوس و ساكنان شهر سبها در جنوب لیبی اتفاق افتاده است.

عبدالرحمان سیف النصر رئیس نیروهای امنیتی فضان این خبر را مورد تایید قرار داده است.

از سوی دیگر، علی الزیب یكی از شورشیان سابق در همین خصوص به خبرگزاری فرانسه گفت، درگیری در مركز شهر اتفاق افتاد و حدود 15 تا 20 كشته برجا گذاشت.

به گفته وی درگیری همچنان ادامه دارد و لحظه به لحظه به شدت آن افزوده می شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، محمد حریزی سخنگوی شورای ملی انتقالی لیبی از ارائه هرگونه توضیحی در خصوص این درگیری به خبرگزاری مذكور، خودداری كرده است.

این درحالی است كه مختار الجدل یكی از اعضای شورای ملی انتقالی لیبی ضمن تایید این درگیری ها اعلام كرده است كه مصطفی عبدالجلیل رئیس شورای ملی انتقالی لیبی در حال حاضر نشستی را با نمایندگان منطقه جنوب برگزار كرده تا راه حلی را برای این بحران بیابد.

**2351** 3404



:: برچسب‌ها: روش ,
:: بازدید از این مطلب : 483
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش وزارت نفت و گاز طبیعی در حیدرآباد، مركز ایالت آندراپرادش اعلام كرد كه وضع تولید نیرو در سراسر كشور بدتر می شود زیرا برخی از نیروگاه ها آماده اند اما بدلیل نبود گاز معطل مانده اند.

مقام های برق مركزی (CEA) بتازگی پیشنهاد داده اند كه هیچ پروژه جدیدی تا سال 16- 2015 راه اندازی نشود.

بدین ترتیب تولید گاز هند ممكن است با كاهش 12 درصدی دیگر در سال 14-2013، به 24.22 میلیون متر مكعب استاندارد در روز برسد.

در عین حال، یك مقام وزارت نیرو نیز تاكید كرد كه این محدودیت هیچ تاثیری بر افزایش ظرفیت دوازدهمین برنامه پنج ساله توسعه هند (17-2012) نخواهد داشت، چون تنها اندكی بالاتر از یك هزار مگاواتی است كه در اهداف مرتبط با نیروی گاز در نظر گرفته شده است.

بر اساس اطلاعات وزارت نفت و گاز طبیعی، تولید گاز احتمالا تا 15.03 میلیون متر مكعب استاندارد در روز در 13-2012 و 3.42 میلیون فوت مكعب استاندارد در روز در 14-2013 كاهش می یابد.

این در حالیست كه در سال 12-2011 میزان گاز در دسترس، 42.67 میلیون متر مكعب استاندارد در روز بود و این وزارتخانه هیچ پیش بینی برای سال 15-2014 و 15-2014 نداده است.

همچنین مقام های برق مركزی هند در نامه ای در 29 اسفند ماه به دولت مركزی اعلام كرده اند: از آمار ارایه شده مشخص است كه هیچ گاز افزایش گاز داخلی تا 16-2015 وجود نخواهد داشت.

بنا بر این به توسعه دهندگان برنامه ها توصیه شده كه تا آن زمان هیچ پروژه ای را آغاز نكنند.

آساق ** 589**1479



:: برچسب‌ها: رقص , رنگ , فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 510
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

باراک اوباما: ایران در گذشته "مسیر انکار، فریب و نیرنگ" را در پیش گرفته است

باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا از کره شمالی و ایران خواسته است تا برنامه‌های هسته‌ای خود را کنار بگذارند و از "مواجهه" خودداری کنند. او گفت که زیرپاگذاشتن معاهدات بین‌المللی، عواقب و پیامدهایی را به دنبال دارد.

رئیس جمهور آمریکا که در آستانه آغاز کنفرانس امنیت هسته‌ای در سئول، پایتخت کره جنوبی، سخن می‌گفت، روز دوشنبه، ۲۶ مارس (هفتم فروردین)، ایران را متهم کرد که در گذشته "مسیر انکار، فریب و نیرنگ" را در پیش گرفته است، ولی گفت که "هنوز برای راه‌حلی دیپلماتیک فرصت هست".

او گفت که "فرصت کوتاه است"، ولی اضافه کرد: "رهبران ایران باید بدانند که از راهی که پیش رو دارند، گریزی نیست."

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: "این امکان وجود دارد که ایران با راه‌حلی دیپلماتیک، همزمان با رفع نگرانی‌های جامعه بین‌الملل، به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای دست یابد."

او از دیدار خود با رهبران روسیه و چین در حاشیه کنفرانس سئول در روز دوشنبه، ۲۶ مارس، خبر داد و گفت که در این دیدارها درباره "یافتن راه‌حلی که ایران در چارچوب آن، تعهدات خود را برآورده کند"، گفت‌وگو می‌کند.

آقای اوباما برای شرکت در کنفرانسی امنیتی به سئول رفته است.

هدف از برگزاری این کنفرانس، کاهش تهدید تروریسم هسته‌ای اعلام شده است و نمایندگان بیش از ۵۰ کشور در آن حضور دارند.

براساس گزارش‌ها، رئیس‌جمهور آمریکا در دیداری نیز که روز دوشنبه، ۲۶ مارس، با هو جینتائو، رئیس‌جمهور چین، داشت، گفت که برنامه‌های هسته‌ای ایران و کره شمالی برای هر دو کشور آمریکا و چین دارای اهمیت است.

'کره شمالی پاداشی نمی‌گیرد'

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین خطاب به مقامات کره شمالی گفت: "این را بدانید که اقدامات تحریک‌آمیز، هیچ پاداش و امتیازی را به دنبال ندارد."

باراک اوباما پیش از سفر به سئول، به منطقه غیرنظامی مرزی بین دو کشور کره شمالی و کره جنوبی رفت و با نظامیان آمریکایی مستقر در این منطقه دیدار کرد.

به دنبال انتشار گزارش‌ها از آماده شدن کره شمالی برای پرتاب یک راکت در هفته‌های آینده، تنش در این منطقه افزایش یافته است.

مقامات کره شمالی اعلام کرده‌اند که به دنبال فرستادن یک ماهواره به مدار زمین هستند.

آنها گفته‌اند که این راکت در یکصدمین سالگرد تولد رهبر پیشین این کشور پرتاب خواهد شد.

اما کشورهای منطقه، این اقدام کره شمالی را تلاش برای آزمایش یک موشک دوربرد ارزیابی می‌کنند.

آقای اوباما به کره شمالی هشدار داده است که پرتاب این راکت، تنها به انزوای بیشتر کره شمالی منجر خواهد شد.

باراک اوباما، روز یکشنبه، ۲۵ مارس، از چین، که از متحدان اصلی کره شمالی به شمار می‌رود، خواست تا از نفوذ خود برای مهار برنامه هسته‌ای این کشور استفاده کند.



:: برچسب‌ها: غذا , توکیو ,
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers
اوباما - مدودف

سخنان خبرساز باراک اوباما در گفتگوی خصوصی با دیمتری مدودف، توسط یک میکروفن ضبط شده و سپس، شبکه ای‌بی‌سی به انتشار متن آن پرداخته است

درز گفتگوی خصوصی باراک اوباما و دیمتری مدودف روسای جمهور آمریکا و روسیه در جریان کنفرانس امنیت هسته ای در سئول پایتخت کره جنوبی، توجه رسانه ها را به خود جلب کرده است.

آقای اوباما در این گفتگو به همتای روس خود گفته که حاضر است بعد از انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، در زمینه موضوعات مورد اختلاف طرفین همچون سپر دفاع موشکی انعطاف بیشتری به خرج دهد.

دفاع موشکی، طرحی است که ناتو و آمریکا قصد دارند با اجرای آن در اروپا، به مقابله با آنچه تهدیدات موشکی کشورهایی چون ایران و کره شمالی عنوان می کنند بپردازند، اما روسیه این طرح را تهدیدی علیه امنیت خود دانسته است.

رئیس جمهور روسیه پیشتر هشدار داده بود که در صورت پافشاری ایالات متحده بر اجرای طرح دفاع موشکی، ممکن است کشورش از پیمان خلع سلاح هسته ای (استارت) خارج شود و جنگ سرد جدیدی بین دو قدرت در‌گیرد.

سخنان خبرساز باراک اوباما در گفتگوی خصوصی با دیمتری مدودف، توسط یک میکروفن ضبط شده و شبکه ای بی سی دوشنبه ۲۶ مارس (۷ فروردین) به انتشار متن آن پرداخته است.

آقای مدودف در پاسخ به اظهارات آقای اوباما گفته که پیام وی را به ولادیمیر پوتین که به تازگی در انتخابات ریاست جمهوری روسیه پیروز شده است خواهد رساند.

در واکنش به انتشار مکالمه غیرعلنی باراک اوباما و دیمتری مدودف، کاخ سفید با صدور بیانیه ای این مکالمه را کم اهمیت دانسته است.

"عده ای از ناظران معتقدند که برخی اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا در زمینه موضوعات امنیتی، ممکن است تحت تاثیر شدت گرفتن مبارزات انتخاباتی باشد"

بن رودز، معاون مشاور امنیت ملی آقای اوباما، در همین ارتباط گفته است که با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا و انتقال قدرت در روسیه، واضح است که "سال ۲۰۱۲ زمان مناسبی برای دستیابی به توافق میان دو کشور نیست".

عده ای از ناظران معتقدند که برخی اظهارات عمومی رئیس جمهور آمریکا در زمینه موضوعات امنیتی طی ماه های اخیر، ممکن است تحت تاثیر شدت گرفتن مبارزات انتخاباتی باشد که طی آن، جمهوری خواهان دولت دموکرات را به برخورد ضعیف با چالش های امنیتی پیش روی ایالات متحده متهم کرده اند.

هشدار اوباما به ایران و کره شمالی

رئیس‌جمهور آمریکا امروز از کره شمالی و ایران خواست تا برنامه‌های هسته‌ای خود را کنار بگذارند و از "مواجهه" خودداری کنند. او گفت که زیرپاگذاشتن معاهدات بین‌المللی، عواقب و پیامدهایی را به دنبال دارد.

رئیس جمهور آمریکا در آستانه کنفرانس امنیت هسته‌ای در سئول، ایران را متهم کرد که در گذشته "مسیر انکار، فریب و نیرنگ" را در پیش گرفته است، ولی گفت که "هنوز برای راه‌حلی دیپلماتیک فرصت هست".

او با تاکید بر اینکه "فرصت کوتاه است" اظهار داشت: "رهبران ایران باید بدانند که از راهی که پیش رو دارند، گریزی نیست."

"باراک اوباما امروز در آستانه کنفرانس امنیت هسته ای در سئول گفت که فرصت ایران برای تجدیدنظر در سیاست هسته خود کوتاه است"

آقای اوباما برای شرکت در کنفرانسی به سئول رفته است که هدف از برگزاریش، کاهش تهدید تروریسم هسته‌ای اعلام شده و نمایندگان بیش از ۵۰ کشور در آن حضور دارند.

رئیس‌جمهور آمریکا در دیداری که امروز با هو جینتائو، رئیس‌جمهور چین، داشت، گفت که برنامه‌های هسته‌ای ایران و کره شمالی برای هر دو کشور آمریکا و چین دارای اهمیت است.

در پی این دیدار، کاخ سفید اعلام کرده که رهبران چین و آمریکا توافق کرده اند که نسبت به هرگونه "تحریک بالقوه" از سوی کره شمالی و پی گیری طرح پرتاب موشک از سوی آن کشور واکنش نشان دهند.

کره شمالی پیشتر اعلام کرده بود که قرار است موشکی را به منظور فرستادن یک ماهواره به مدار زمین پرتاب کند.

این در حالی است که آمریکا می گوید که پرتاب این موشک ناقض مقررات سازمان ملل خواهد بود و هدف کره شمالی از آن، آزمایش موشکی نظامی است.



:: برچسب‌ها: شیکاگو , برف ,
:: بازدید از این مطلب : 504
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی مزبور، همچنین جوایزی از قبیل دوچرخه و لوازم ورزشی در نظر گرفته شده تا به قید قرعه به تماشاگران حاضر در ورزشگاه اهدا شود.

این روابط عمومی از علاقه مندان فوتبال خواست برای حمایت از تیم فوتبال شهرداری تبریز در هفته های پایانی و حساس لیگ برتر در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز محل انجام مسابقه حضور یابند.

دیدار معوقه تیم های شهرداری تبریز و صبای قم از هفته بیست و هشتم رقابت های لیگ برتر ساعت 16.30 روز پنجشنبه این هفته با قضاوت محمد رفیعی در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز انجام می شود.

شهرداری تبریز هم اكنون با 27 امتیاز از 27 بازی در رده هفدهم و صبای قم با 42 امتیاز از این تعداد بازی در رده پنجم جدول رده بندی قرار دارند.

7233/587



:: برچسب‌ها: حیوانات , روز تعطیل , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 505
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

باراک اوباما و هو جینتائو در حاشیه کنفرانس امنیت هسته‌ای در سئول، پایتخت کره جنوبی دیدار کردند

کاخ سفید اعلام کرده که رهبران چین و آمریکا در دیداری توافق کرده اند که هرگونه "تحریک بالقوه" ای از سوی کره شمالی در خصوص ادامه طرح پرتاب راکت را پاسخ دهند.

کره شمالی پیشتر اعلام کرده بود که قرار است راکتی را به منظور فرستادن یک ماهواره به مدار زمین پرتاب کند. اما در مقابل آمریکا می گوید که پرتاب راکت در هر صورت ناقض مقررات سازمان ملل خواهد بود و هدف کره شمالی از آن آزمایش موشکی است.

به گفته مقامات کره شمالی قرار است که این راکت در ماه آوریل (بین روزهای ۱۲ تا ۱۶ آوریل) و به مناسبت یکصدمین سالگرد تولد کیم ایل سونگ، رهبر پیشین این کشور پرتاب شود.

باراک اوباما و هو جینتائو، روسای جمهور آمریکا و چین روز دوشنبه، ۲۶ مارس در حاشیه کنفرانس امنیت هسته‌ای در سئول، پایتخت کره جنوبی دیدار کردند.

هدف از برگزاری این کنفرانس، کاهش تهدید تروریسم هسته‌ای اعلام شده است و نمایندگان بیش از ۵۰ کشور در آن حضور دارند.

براساس گزارش‌ها، رئیس‌جمهور آمریکا در این دیداری گفت که برنامه‌های هسته‌ای ایران و کره شمالی برای هر دو کشور آمریکا و چین دارای اهمیت است.

بی ثباتی

آخرین باری که کره شمالی یک موشک دوربرد را به فضا پرتاب کرد در آوریل ۲۰۰۹ بود

بر اساس گزارش رویترز دفتر رئیس جمهور آمریکا گفته است که آقای هو در دیدار با آقای اوباما اعلام کرده که چین مسائل کره شمالی را بسیار جدی می داند. وی به نگرانی های چین در خصوص دولت کره شمالی اشاره کرده است.

پیش از این دیدار آقای اوباما گفت: "هر دوی ما می خواهیم اطمنیان حاصل کنیم که معیارهای بین المللی در زمینه عدم گسترش سلاح های هسته ای و جلوگیری از تکثیر سلاح هایی که منجر به بی ثباتی می شود، حائز اهمیت است."

به گزارش خبرگزاری رسمی چین، شینهوا، آقای هو گفته است که موضوع کره شمالی "بسیار حساس و پیچیده" است.

به گزارش شینهوا او گفت: "ما نمی خواهیم که شاهد بازگشت تنش به شبه‎‌جزیره (کره) باشیم. کاهش تنش در منطقه به دشواری به دست آمده است".

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین خطاب به مقامات کره شمالی گفت: "این را بدانید که اقدامات تحریک‌آمیز، هیچ پاداش و امتیازی را به دنبال ندارد."

پیشتر نیز آقای اوباما و لی میونگ باک، رئیس جمهوری کره جنوبی در دیداری گفتند که اگر کره شمالی برنامه پرتاب راکت خود را لغو نکند با خطر تحریم ها و انزوای بیشتر رو به رو خواهد شد.

کره جنوبی هشدار داده است که در صورتی که این راکت بر فراز حریم هوایی این کشور بگذرد، آن را سرنگون خواهد کرد.

یک سخنگوی وزارت دفاع کره جنوبی گفت: " ما تدابیری برای دنبال کردن مسیر این راکت در نظر گرفته ایم که اگر این راکت به هر نحوی از مسیر خود خارج و وارد حریم کره جنوبی شود، آن را سرنگون کنیم."

محل پرتاب این راکت در شمال غربی کره شمالی در فاصله نه چندان دور از مرز با چین قرار دارد.

باراک اوباما، روز یکشنبه، ۲۵ مارس، از چین، که از متحدان اصلی کره شمالی به شمار می‌رود، خواست تا از نفوذ خود برای مهار برنامه هسته‌ای این کشور استفاده کند.

کره شمالی ماه گذشته در توافقنامه ای با آمریکا متعهد شد که غنی سازی اورانیوم و آزمایش موشک های دوربرد خود را تعلیق کند. در مقابل قرار شد که آمریکا ۲۴۰ هزار تن مواد غذایی در اختیار کره شمالی قرار دهد.

این اقدامات سه ماه پس از مرگ کیم جونگ ایل و روی کار آمدن پسرش، کیم جونگ اون صورت گرفته است.

آخرین باری که کره شمالی یک موشک دور برد را به فضا پرتاب کرد در آوریل ۲۰۰۹ بود که این اقدام از سوی شورای امنیت محکوم و به وضع تحریم های بین‌المللی گسترده تر علیه کره شمالی منجر شد.

مقامهای خارجی می گویند که هیچ نشانه ای مبنی بر اینکه این ماهواره به مدار زمین می رسد در دست نیست و فرستادن این ماهواره صرفا سرپوشی برای آزمایش موشک های دوربرد است.



:: برچسب‌ها: نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 490
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 فروردين 1391 | نظرات ()