نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه کپنهاگ پست، وزیر دفاع سابق دانمارک نسبت به اهمالکاری در خصوص خروج نیروهای نظامی دانمارک از یکی از پایگاه‌های خطرناک در افغانستان متهم شده است.



:: برچسب‌ها: سبز , رقص , دریا ,
:: بازدید از این مطلب : 484
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فارس، نتایج کسب شده توسط فولاد خوزستان در لیگ یازدهم موید این مسئله است که مجید جلالی فصل موفقی را در این تیم سپری نکرده و شاید به همین دلیل است که او این روزها در مصاحبه های مختلف ساز جدایی را کوک کرده و حتی از چندی قبل بار بازگشت به تهران را بسته و هر بار که راهی تهران شده وسائل شخصی خود را هم به پایتخت منتقل کرده است.



:: برچسب‌ها: دریاچه , جغرافیایی برچسب , کنسرت ,
:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، محمدرضا خباز نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) طی سخنانی در موافقت با کلیات لایحه اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه،‌اظهار داشت: مهرماه سال 90 این لایحه تقدیم مجلس شد که بنده آن زمان با آن مخالف بودم اما شرایط امروز کشور با مهر سال 90 متفاوت است.



:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری , تورنتو ,
:: بازدید از این مطلب : 445
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» و به نقل از روابط عمومی فدراسیون شنا، غلامرضا جعفری پس از پایان رقابت تیم ملی شنا در مسابقات کاپ آزاد مالزی با اشاره بر اصل برنامه محوری مبتنی بر علم و منطق در سیاستگذاری‌های فدراسیون، گفت: به طور یقین تلاش شناگران در اردوهای تمرینی و رقابت‌های اخیر مورد تقدیر و تشویق فدراسیون است، اما به هیچ عنوان وضعیت فعلی را ایده‌آل نمی‌دانیم و تاکید داریم نباید چشم انداز بلند مدت شنا تحت الشعاع نتایج مقطعی قرار بگیرد.



:: برچسب‌ها: انگور چینی , دختر , شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، در حالی كه' فرانسوا اولاند'در انتخابات مرحله دوم ریاست جمهوری فرانسه برای تصدی مسوولیت پنج ساله قوه مجریه برگزیده شد، وی نسبت به پیمان بودجه مصوب میان كشورهای اروپایی از جمله فرانسه و آلمان نظر مثبتی ندارد.

این در حالی است، سران احزابی كه در انتخابات اخیر اغلب كرسی مجلس ملی یونان را به دست گرفتند؛ اعتقاد چندانی به اجرای طرح های ریاضتی كه بیشترین فشار را بر اقشار كم درآمد و ضعیف جامعه وارد می كند، ندارند.

بحران یورو كه در اوج خود زمینه ساز بركنای شماری از نخست وزیران كشورهای حوزه یورو از جمله یونان و ایتالیا شد، باعث گردید كه آلمان و فرانسه با حمایت كشورهای گروه هشت از جمله آمریكا ، طرح های ریاضتی سختی را به برخی از كشورهای دارای بدهی و كسری های كلان از جمله یونان و اسپانیا تحمیل كنند كه اجرای آن اعتراض های عمومی در این كشورها را به همراه داشت.

حال در شرایطی كه پیمان بودجه مصوب اروپا ظرف ماههای اخیر از سوی برخی كشورهای این قاره به مورد اجرا گذاشته شد با به قدرت رسیدن سوسیالیست ها در یونان و فرانسه اصل پیمان مزبور به دلیل ناكارآمدی آن در زمینه رشد اقتصادی و اشتغالزایی زیر سووال رفته است.

'پاسوك' و 'دموكراسی نوین' ، به عنوان دو حزب مهم طرفدار طرح های ریاضتی یونان در انتخابات پارلمانی روز یكشنبه متحمل شكست سنگین شدند و این شكست برنامه های ریاضتی این كشور منطقه یورو را پس از نمایش قدرت گروه های معترض از جمله نئونازیها ، متزلزل ساخت.

نتایج آراء اولیه نشان داد كه احزاب مخالف برنامه های ریاضت اقتصادی اكثریت آراء بدست آمده را به خود اختصاص داده اند.

حزب محافظه كار دمكراسی نوین به رهبری ' آنتونیس ساماراس' با كسب 17 تا 20 درصد آراء بزرگترین حزب یونان بود اما این میزان رای برای تشكیل دولت كافی نیست و این رقم كمتر از 5/ 33 درصد رای این حزب در انتخابات سال 2009 بود.

حزب سوسیالیست پاسوك نیز شاهد كاهش آرای خود از 9/ 43 درصد به 14 تا 17 درصد بود. این حزب حتی شاهد از دست دادن مكان دوم خود و قرار گرفتن حزب چپ گرای ' سیریزا' در این مكان پس از كسب 5/ 15 تا 5/ 18 درصد آراء نسبت به 6/ 4 درصد آراء در سه سال پیش بود.

این در حالی است كه ' پانوس پاناگیوتوپولوس ' وزیر خارجه دولت سایه یونان نیز در واكنش به نتایج آرائ ماخوذه گفت : احزاب حاكم با زلزله روبه رو شدند و این زلزله پاسوك را در هم شكست و یك پس لرزه قوی برای دمكراسی نوین فرستاد .

نمایندگان حزب نئونازی' فجر طلایی' برای نخستین بار از زمان پایان حكومت نظامیان بر یونان در سال 1974 به مجلس راه یافتند .

این حزب با كسب شش تا هشت درصد آراء به ششمین حزب بزرگ مجلس تبدیل خواهد شد كه 300 كرسی دارد و حدود 25 قانونگذار آن نئو نازی خواهند بود.

سوسیالیست های فرانسه و احزاب حائز اكثریت در پارلمان یونان، معتقدند كه پیمان بودجه مصوب حوزه یورو به طرح های ریاضتی سختی اتكا دارد ، ضعیف است و لازم است در آن بازنگری اساسی صورت گیرد.

سوسیالیست ها براین باورند كه بایستی در پیمان مزبور بازبینی شود و اصلاحاتی نیز با هدف دستیابی به ' رشد اقتصادی' ، ' رقابت پذیری ' و ' ایجاد اشتغال' برای سیل جوانان جویای كار در كشورها در نظر گرفته شود كه اعمال این امر خود مستلزم برخی دیدارها و موافقت ها در زمینه پیمان بودجه یادشده است .

در چنین اوضاع و احوال ناخوشایندی در حوزه یورو، شاهد روند رو به رشد نرخ بیكاری ، افزایش قیمت ها و كاهش قدرت خرید مردم هستیم كه تاكنون اعتراض های خیابانی در اكثریت كشورهای حوزه یورو را به همراه داشته است.

این امر علاوه بر زمینه ساز نگرانی سران كشورها از روند موجود شده است ، بلكه انگیزه لازم را از سرمایه گذاران به دلیل نبود ثبات لارم ربوده و باعث شده است اوضاع از آنچه كه تصور می شد به مراتب بدتر باشد.

' كاستن از هزینه های زندگی '، ' اصلاح و بهبود درآمد شهروندان ' ، ' بالا بردن توان خرید آنان ' ، ' ایجاد اشتغال كلان برای افرادی جویای كار' كه در برخی از كشورها از جمله فرانسه و اسپانیا ظرف ماههای اخیر ركورد شكست و زمینه ساز نگرانی های جدی شهروندان و مسوولان امر شده است از خواست های فوری شهروندان این كشورها از سران خود است .

برخی كارشناسان معتقدند چنانچه بحران اقتصادی یونان كه در شرایط حاضر به دلیل دریافت وامهای كلان با بهره نسبتا بالا و تخفیف برخی از بدهی های آن از سوی بانكها و موسسه های مالی رو به رو است به مثابه آتش زیرخاكستر است ، كه در صورت شعله ور شدن و تسری به دیگر كشورهای منطقه یورو ، از جمله اسپانیا و فرانسه ، سقوط یورو را در كوتاه مدت ممكن میسر خواهد ساخت.

چنانچه احزاب جدید حائز اكثریت مجلس ملی یونان در برنامه های خود در زمینه اصلاحات مورد نظر در طرح های ریاضت اقتصادی اصرار داشته باشند و چالشی برای دولت ایجاد كنند، ممكن است یونان به دلیل شرایط نامتعادل اقتصادی به ناچار مجبور به خروج از حوزه یورو شود.

در مراحل بعد اسپانیا نیز در این مسیر قرار خواهد گرفت و فرانسه خواسته یا ناخواسته در مسیر این قرار می گیرد.

فرانسه به همراه شماری از كشورهای اروپایی از جمله آلمان دو طرح ریاضتی را برای برون رفت از بحران مالی جاری تا سال 2017 در نظر گرفته است كه این كشور نیاز دارد سریعا به برنامه اقتصاد داخلی و بین المللی خود سر و سامانی بدهد.

اروپام **1495**2047**



:: برچسب‌ها: زرد ,
:: بازدید از این مطلب : 416
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم دغدغه و حساسیت‌های علما، مراجع و روحانیون عالی‌قدر نسبت به سرنوشت کشور را مهم و از سرمایه‌های نظام و انقلاب خواند و با اشاره به لزوم آگاهی‌بخشی و پاسخ به سؤالات مردم و به خصوص جوانان افزود: در شرایطی که به ویژه کشور از سوی قدرت‌های استکباری  مورد هجوم قرار گرفته، علما و روحانیون می‌توانند با شفافیت و صراحت پاسخ‌های درخوری برای طلاّب و جوانان ارائه کنند.



:: برچسب‌ها: مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers
خلیج فارس

اختلافات ایران و امارات بر سر جزایر سه‌گانه در خلیج فارس در هفته‌های اخیر تشدید شده است

ماجرا از سفر محمود احمدی نژاد به ابوموسی و اعتراض امارات متحده عربی به این سفر دوباره بالا گرفت. پیامدهای اعتراض امارات چنان در ایران گسترده و همه جانبه بود که به یک حساسیت همیشگی نسبت به مالکیت جزایر سه گانه ابعاد تازه و وسیع تری داد.

جامعه ایران شاهد تداخل دو گفتمان بود: تداخل گفتمان های ملی و مذهبی. برای کسانی که جهان بینی خود را بر اساس این دو گفتمان شکل داده اند هیجانات مربوط به خلیج فارس و جزایر سه گانه اش همگرایی کم سابقه ای را ایجاد کرد.

ناسیونالیسم باستان گرایی که از هر چه رنگ و بوی اسلامی دارد بیزار است و قشر روحانی شیعه را در ادبیات خود لقب "تازی پرست" می داد خود را با ، رئیس دفتر رهبری، مواجه دید که در تب نام خلیج فارس و جزایر سه گانه رگه های از عرب ستیزی را به نمایش گذاشت. این شعر در میان موضعگیری های مقامات ایرانی بویژه از دو جهت جالب توجه هم بود: هم به جهت مخالفت های سیاسی ای که اخیرا از طرف روحانیون سنتی نزدیک به حکومت نسبت به ناسیونایسم باستانگرایانه نهفته در "مکتب ایرانی" مشاهده می شد هم به این جهت که آیت الله علی خامنه ای هرگز تن به گفتمان ملی و ضدعرب نداده بود و همیشه آنجا که به بحث خلیج فارس و جزایر سه گانه مطرح می شد، ترجیح می داد با در اولویت قرار دادن مقوله وحدت اسلامی، همه کشورهای عرب و مسلمان منطقه را به کنار گذاشتن اختلاف ها برای مقابله یکپارچه با قدرت های غربی فرابخواند.

آیت الله خامنه ای هم در گذشته از دامن زدن به هیجانات ناسیونالیستی پرهیز کرده و طرفداران خود را نیز از این کار بر حذر هم داشته است، او که بارها با نمادهای ناب ملی، ولی غیر اسلامی مخالفت کرده است، این بار اجازه داده که هم رئیس دفترش و هم سازمان صدا و سیما و دیگر دستگاه های تبلیغاتی و روابط عمومی کشور بر تنور هیجانات ناسیونالیستی بدمند.

از نظر آن قشر از ایرانیان که خود را از هیجانات اخیر مربوط به جزایر سه گانه دور نگه داشته اند، این تناقض را باید اینگونه توضیح داد که هدف حکومت منحرف کردن توجه افکار عمومی از مشکلات دیگری است که با آن دست به گریبان هستند. چنین نظریه ای فرض را بر این گرفته که حکومت توانسته در ظرف مدت کوتاهی که از سفر استانی آقای احمدی نژاد به ابوموسی می گذرد، هوشمندانه و ماهرانه شدت و حدت واکنش ایرانیان را مدیریت کند. البته موضع اولیه وزارت امور خارجه ایران بعد از اعتراض امارات به سفر استانی آقای احمدی نژاد، نسبت به واکنش های بعدی مقامات و رسانه های حکومتی بسیار ملایم بود و این مسئله نشان می دهد که این واکنش ها برای حکومت هم قابل پیش بینی نبوده است.

سودی که حکومت در پر و بال دادن گاه و بیگاه به ناسیونالیسم ایرانی می بیند لزوما به انحراف افکار عمومی مربوط نمی شود و می تواند به سادگی سودی باشد که از به نمایش گذاشتن اجماع همگانی بر سر یک موضوع ملی و امنیتی می برد. همانگونه که حمایت مردمی از فعالیت های هسته ای ایران طبعا هم باعث خشنودی حکومت است و هم به حکومت انگیزه می دهد که برای مدتی کوتاه احساسات ناسیونالیستی مردم را تحریک کند.

اما فضا دادن گزینشی به ناسیونالیسم ایرانی می تواند به سان شمشیری دو لبه، هم به نفع حکومت باشد هم به ضررش. این کار در زمان ترغیب مردم به رای دادن در روز انتخابات و یا حمایت از برنامه های هسته ای کاربرد خود را برای حکومت ایران ثابت کرده است؛ یا در مورد جزایر سه گانه این فایده را داشته است که از بیزاری طبقه متوسط و ملی گرای ایرانی از حکومت بکاهد و این در واکنش های ایرانیان در فضاهای مجازی مشهود بود.

اما در عین حال ضرر این حرکت برای نظام دو جنبه دارد: یکی در بین همان قشر متوسط و ملی گرایی است که ناسیونالیسم مقطعی حکومت را نه تنها "فرصت طلبانه" می بیند بلکه معتقد است که حکومت در زمینه دفاع از منافع ملی ایران کوتاهی می کند. این دیدگاهی است که اشاره به ناخشوندی ایرانیان از رژیم حقوقی دریای خزر در سر خط ادبیات آن قرار دارد. خطر این دیدگاه برای حکومت آن است که دیگر نمی تواند قشر متوسط و ملی گرا را با ایستادگی اش در مقابل قدرتهای غربی قانع و جذب کند.

ضرر دوم هم آنجاست که قشر دیگری از ایرانیان به دلیل نزدیک شدن گفتمان های ملی و مذهبی، از هر دو گفتمان فاصله بگیرند و در بحث حساسیت بر سر خلیج فارس و جزایر سه گانه دغدغه هایی چون فقر و محرومیت در ابوموسی را پیش بکشند و حتی گاه تا آنجا پیش بروند که بگویند: شاید اصلا بهتر است این جزایر متعلق به امارات باشد تا فایده ای هم به ساکنان این جزیره برسد.

اگر میزان جمعیت های هر دو قشر بخش بزرگی از جامعه را در بربگیرد برای حکومت جای بررسی های جدی آسیب شناسانه را باز خواهد کرد. تا پیش از شکل گیری جمهوری اسلامی برای اکثریت ایرانیان تضادی بین ایرانیت و اسلامیت وجود نداشت و سازگاری این دو محرز به نظر می رسید. اما گذشت ۳۴ سال از عمر جمهوری اسلامی نشان داده که حکومت در این بازی عشق و نفرت با ناسیونالیسم ایرانی توانسته است استفاده های لازم را ببرد. اما شرایط کنونی ایران در جامعه بین المللی و تاثیر گذاری مستقیم این بازی بر مقوله ای حساس مثل تمامیت ارضی می تواند آن را به بازی ای خطرناکی تبدیل کند.



:: برچسب‌ها: کانادا , رقص ,
:: بازدید از این مطلب : 516
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس مهدی کوچک‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی صبح امروز سه شنبه در تذکری آیین نامه‌ای و با استناد به ماده 77 و بند 11 ماده 23 ایین نامه داخلی مجلس در خصوص سخنان نقوی حسینی نماینده مردم ورامین و در مخالفت با لایحه اصلاح حوزه‌های انتخابیه آن را یک زد و بند سیاسی تلقی کرده بود، اظهار داشت: کار دقیق و کارشناسی بود و کاری که نتیجه‌اش به درد مردم بخورد به ادبیات درست و مناسب نیاز دارد.



:: برچسب‌ها: ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers


:: برچسب‌ها: کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 396
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : brezzers


:: برچسب‌ها: د , آلمان , باغ ,
:: بازدید از این مطلب : 442
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 ارديبهشت 1391 | نظرات ()